Stormbroek

Werkwijze

Aan de hand van enkele veel voorkomende vragen willen wij u een kijkje geven in onze werkwijze. Uiteraard verschilt de precieze werkwijze per product en kunt u het beste contact met ons opnemen wanneer u precies wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat doen wij?

Wat doen wij nog meer?

Waarom via ons verkopen?

Wie bepaalt de prijzen?

U heeft altijd de mogelijkheid de minimale verkoopprijs van de gehele verzameling of per voorwerp te bepalen. Bij het opmaken van de individuele offerte kunnen wij ook de haalbaarheid controleren en een richtprijs aangeven.

Wat verkopen wij?

Het is voor elk verzamelobject mogelijk om van onze service gebruik te maken. U kunt via ons zowel enkele voorwerpen of complete verzamelingen verkopen.

Wat zijn de kosten?

Alleen als een voorwerp wordt verkocht berekenen wij kosten. Deze bestaan uit administratiekosten en een provisie van de uiteindelijke verkoopprijs. De kosten zijn geheel afhankelijk van de grootte van uw collectie en de waarde van de individuele voorwerpen.
De provisie wordt vooraf door ons berekend en u ontvangt dan ook een persoonlijke offerte voordat de aanbiedingen worden geplaatst.
U betaalt dus alleen als het object ook daadwerkelijk wordt verkocht! Het aannemen, opslaan en aanbieden van voorwerpen is geheel gratis.